*Funcionament*

-La Lliga durarà 3 mesos, amb un total de 10 partits, amb un PLAY-OFF per acabar la Lliga on sortiran els guanyadors de cada categoria.

-Hi haurà tres nivells per les categories masculina i femenina (A, B, C)  i dos per la mixte (B, C).

-Pack de benvinguda, motxilla + samarreta + pot de pilotes.

 -Inscripcions per correu electrònic.

 -De cada nivell es qualifiquen X primeres parelles (el nombre de parelles que qualifiquen dependrà del total de parelles apuntades a la Lliga) i es classificaran per els PLAY-OFF finals, la resta de les parelles jugaran una fase de consolació.

-Els finalistes i Campions de cada categoria podran disputar la pròxima Lliga en una categoria superior a la que fossin.

 -Les inscripcions es tancaran el 9 de setembre.

           *Normativa*

-Partits a dos sets i en cas d’empat un súper-tie a 10 punts amb diferencia de dos.

-Cancel·lacions de partits, mínim 48h abans de la data programada, en cas contrari es donarà el partit a la parella rival per W.O.

-Els partits s’hauran de jugar de dilluns a divendres de 16h a 22:30h, es pot ajornar algun partit al cap de setmana, en cas de pluja o de causes majors.

-Quan se sol·liciti disponibilitat, com a mínim es oferiran dos dies a la setmana per jugar partits, per tal de facilitar el joc continu de la Lliga.

-Una vegada que s’acabi el partit, la parella guanyadora haurà d’anar a anotar el resultat en el tauler d’anuncis del Club, on estarán penjats tots els partits d’aquest dia. haurá marge de 3 dies per anotar el resultat, en cas de que el partit no estigui anotat no es comptabilitzara ni per a una parella ni per l’altre.

© Club Esportiu Mas Ram

Plaça Eucaliptus, 3 Urbanització Mas-Ram Badalona (08916) Barcelona

Telf. 934652081

masramce@hotmail.com

Avís Legal

Estatuts