CAMPIONATS

Pol Otin  guanya 6/2 6/2 a Nil Boixader cap de serie nº 7, la final de la 27 edició del Open Ciutat de Badalona.

 

Esther López Alcaraz  cap de serie nº 1, guanya 6/1  6/1 a Lucía Aranda Arcas cap de serie nº 2, la final de la 27 edició del Open Ciutat de Badalona.

EL CLUB ESPORTIU MAS RAM GUANYA LA LLIGA FAIR PLAY DE PARELLES SENIORS EN LA SEVA TERCERA EDICIÓ PER SEGONA VEGADA CONSECUTIVA

El passat 19 de maig s’ha jugat a las instal-lacions del club Atlètic Terrassa la final ajornada de la 3ª edició de la lliga Fair Play inter-clubs de parelles seniors entre el club Sant Andreu y  el club Esportiu Mas Ram , per segon any consecutiu  el nostre club ha resultat guanyador, per el resultatat de 3 partits a 2. Hi han participat en aquesta edició clubs de gran importància com el Cercle ,  Atlético Terrassa, Egara, Manresa, Sant Andreu , el que fa més meritori si cap l’èxit assolit.

ENHORABONA ALS CAMPIONS !!

Galeria fotogràfica de la final

Roger Pascual Ferra , 7 cap de serie del Torneig, guanya 6/1 6/2 a Guillem Puentes Gabriel ,  la final de la 26 edició del Open Ciutat de Badalona.

La final va comptar amb l’assistència del alcalde de Badalona, Xavier García Albiol i del regidor d’esports Juan Fernández, que apareixen en la fotografia juntament amb el president del club Josep Valls i els jugadors finalistes.

Laia Giralt Solé  , 2a cap de serie del Torneig, guanya 6/2  6/2 a Constanza Lara Tempone, la final de la 26 edició del Open Ciutat de Badalona.

Campionats i lligues socials

A continuació us mostrem els campionats que tenim actius al club

Inscriu-te als campionats a Campionats MasRam ReservaPlay

EL CLUB ESPORTIU MAS RAM GUANYA LA LLIGA FAIR PLAY DE PARELLES SENIORS EN LA SEVA PRIMERA EDICIÓ

A l’imatge el capità de l’equip, Paco Solana, recollint el trofeig

ENHORABONA ALS CAMPIONS !!

Des de el passat 27 de Febrer, el nostre Club ha participat en la 1a Liga “Fair Play” de tennis per parelles seniors, de la qual s’ha proclamat brillant guanyador, en vèncer al Club Egara per 4 a 2, en les instal-lacions de Club Atlètic Terrassa.

EQUIP DEL CLUB ESPORTIU MAS RAM

En peu d’esquerra a dreta:

Antonio Matias, Paco Villaescusa, Helios Martí, Ferrán Blanzaco, Ernest Pagés, Lluís Mateu, Desi Martínez.

Sentats d’esquerra a dreta:

Joan Comes, Antonio Molero, Paco Solana (capitán), Manolo González, Jordi Tegido.

Bruno Pujol Navarro , 4art cap de serie del Torneig, guanya 6/7(7) 6/2 6/3 a Alex Martínez Puigdell , 1er cap de serie, la final de la 25 edició del Open Ciutat de Badalona.

Gemma Negre Sanchez  , 4art cap de serie del Torneig, guanya 6/4  6/3 a Aina Domingo Bernabeu   , 1er cap de serie, la final de la 25 edició del Open Ciutat de Badalona.

La Federació Catalana de Tennis ha programat la prova V, del circüit de la Copa de Catalunya Sènior al nostre club, Club Esportiu Mas Ram.

La prova está previst que es celebri del 17 al 23 de Juny d’enguany.

                Desenvolupament del torneig:

© Club Esportiu Mas Ram

 

Plaça Eucaliptus, 3 Urbanització Mas-Ram Badalona (08916) Barcelona

 

Telf. Club: 934652081   Mòbil Club: 653758123 

masramce@hotmail.com

 

Avís Legal

 

Estatuts